"Говорить російською щось про репресії проти мешканців Донбасу": Журналістка обурена представником України у ПАРЄ

Нещодавній громадянин Росії та одіозний політик Вадим Новинський якимось дивним чином опинився не тільки у Верховній Раді, але й представляє Україну у Раді Європи.

"Новинський виступає на сесії ПАРЄ. Прямо зараз. Говорить російською мовою. Щось про репресії щодо мешканців Донбасу. Неподалік — сестра Льовочкіна, видно, що нудьгує. Ніби й не було Майдану.
А ви кажете інтерв’ю з Портновим", - поділилася показовою світлиною журналістка Тетяна Висоцька на сторінці спільноти "Патріоти України - єднаймося!" у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України.

"Он, у Раді сидять та Україну на міжнародній арені представляють не кращі! Вони всі повинні бути викинуті з української політики, а виступати у кращому випадку на суді чи тюремних нарах!", - обурено додала вона.

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...