"Говорите денег нет. А если поискать?": Замість індексації пенсій кримчан "порадували" плакатами з Путіним

Пригадали і вже "знаменту" фразу Дмитра Медведєва.

У Криму "хвалять" Путіна. Фото: Твіттер

На території окупованого Криму з'явилося близько сотні плакатів із зображенням президента Росії Володимира Путіна і його цитатами. Про це в своєму блозі на "Ехо Москви" написав блогер Олександр Гірський, опублікувавши ряд відповідних знімків, повідомляють Патріоти України.

"Плакати з Путіним і його цитатами були розвішані на днях по всьому Криму. Я нарахував майже під сотню плакатів, а скільки не нарахував?" - написав блогер.

На його думку, це було зроблено недоброзичливцями, які "вирішили похитнути рейтинг російського президента на півострові".

""Авторитет Путіна в Криму високий, рейтинг підтримки близький до 100%, так чого ще треба? Думаю, це робили шкідники, які вирішили цей рейтинг "підробити", - припустив Гірський.

"За чий бюджет вішали? Скільки це коштувало? Скільки можна було пенсій проіндексувати? А ви, Дмитре Анатолійовичу, говорите грошей немає. А якщо пошукати? Значить є? Ви їх на вибори Єдиної Росії притримуєте?" - резюмував користувач.

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв в розмові з кримчанами на питання про індексацію пенсій відповів фразою "Грошей немає, але ви тримайтеся".

"Диму без вогню не буває": Путін був на межі життя та смерті, - оккультист

вівторок, 7 травень 2024, 7:22

Чутки про смерть диктатора РФ Володимира Путіна не відповідають дійсності. Однак восени 2023 року, коли вони вибухнули, глава Росії справді мав критичний момент. Про це розповів відомий російський окультист та філософ Андрій Космач в інтерв'ю блогеру М...

Істерики та погрози Путіна не ввели в оману: Сполучені Штати не бачать ознак, що росіяни застосують ядерну зброю проти України, - Держдеп США

вівторок, 7 травень 2024, 7:15

У Державному департаменті США прокоментували анонс російських навчань з використанням тактичної ядерної зброї. Про це заявив речник Державного департаменту США Метью Міллер. . "Риторика Росії - ядерна риторика - є безрозсудною та безвідповідальною впр...