Говоритимуть про Україну та Сирію: Путін і Меркель зустрілися в Сочі

Меркель і Путін мають намір обговорити боротьбу з тероризмом, ситуацію на Близькому Сході і реалізацію Мінських домовленостей.

Путін і Меркель зустрілися в Сочі. Фото:http://www.currenttime.tv/

Канцлер Німеччини Ангела Меркель прибула в Сочі, де проведе переговори з президентом Росії Володимиром Путіним. Про це пише ТАСС, інформують Патріоти України.

Меркель і Путін мають намір обговорити боротьбу з тероризмом, ситуацію на Близькому Сході і реалізацію Мінських домовленостей. Згідно з повідомленням, зустріч відбудеться в рамках підготовки до саміту "Великої двадцятки", який пройде в Гамбурзі у липні поточного року. Очікується, що в центрі уваги будуть перебувати всі ключові теми міжнародного порядку денного.

Як повідомлялося раніше, представник німецького уряду Штеффен Зайберт заявляв, що крім обговорення питань, пов'язаних із самітом G20, Меркель і Путін мають намір обговорити "поточні виклики міжнародної політики, такі як конфлікт в Україні та війна в Сирії". Переговори в Сочі пройдуть в два раунди, між якими канцлер Німеччини і президент РФ дадуть спільну прес-конференцію.

У грудні 2016 року Німеччина взяла на себе головування в G20, до складу якої входять країни з найпотужнішими економіками світу, в тому числі нові індустріальні країни. На саміт G20, який відбудеться 7-8 липня в Гамбурзі, приїдуть глави держав і урядів країн - учасниць групи, включаючи президентів США і РФ Дональда Трампа і Путіна.

Останній раз Меркель відвідувала Росію в травні 2015 для участі в заходах, присвячених 70-й річниці закінчення Другої світової війни. З того часу її контакти з Путіним в основному зводилися до телефонних розмов, а також до зустрічей під час міжнародних самітів і в "нормандському форматі".

Надійної техніки на полі бує стане більше: Канадський виробник броньовиків Roshel відкриє завод в Україні

субота, 11 травень 2024, 5:00

Канадська компанія Roshel, яка виробляє броньовані автомобілі Senator зокрема для потреб ЗСУ, планує частково локалізувати своє виробництво в Україні. . Броньовики Senator початково були створені для операцій правоохоронних органів Північної Америки, ...

Найбільший секрет Лукашенки, або Он де буде "білоруська Херасіма": Американці дізналися, де збудували таємну базу, куди Путін міг вже експортувати "Іскандери" з ядерними боєголовками

субота, 11 травень 2024, 4:15

Те, що у випадку навіть підготовки запуску тактичної ядерної зброї Білорусь за лічені хвилини може перетворитись на скопище руїн, ні для кого не секрет. Однак Путін сподівається, що росії побояться мстити тим самим чином. Стало відомо, де Мінськ планує...