Грабіж "по закону": У Горлівці терористи відібрають автівки у жителів під гаслом "на потреби війни"

Крадене бойовики перепродують.

Ілюстрація: ЖЖ

В окупованій Горлівці Донецької області бойовики віджимають транспорт у мешканців під приводом "мобілізації приватного автотранспорту для потреб війни". Про це повідомляє прес-служба ГУР, передають Патріоти України.

"Української розвідкою були встановлені чергові факти мародерства з боку командного складу з'єднань і частин 1 АК (Донецьк) під приводом «мобілізації приватного автотранспорту для потреб війни".

Так, 4 липня, в ангарах ремонтної роти третього окремого механізованого батальйону (Горлівка) 1 АК ВС РФ було виявлено два легкових автомобіля, на яких були зафіксовані чіткі ознаки перефарбування, а також спроби зміни агрегатних і кузовних номерів.

ЗСУ відступають: В ІSW заявили про значне просування російських військ під Авдіївкою, - ISW

неділя, 5 травень 2024, 11:24

Триває повномасштабна війна в Україні, і російські окупанти "здійснили значне тактичне просування на північний захід від Авдіївки поблизу Архангельського" у ніч з 3 на 4 травня, Можливо, це сталося після рішення української сторони відійти з цього рай...

ЗСУ успішно полюють на російські "Буки": Стало відомо, скільки противник втратив за місяць

неділя, 5 травень 2024, 10:56

Українські захисники розпочали своєрідне полювання на російські зенітні комплекси "Бук". Лише за останній місяць бійцям Сил оборони вдалося знищити щонайменше шість комплексів цього типу, тож окупанти втрачають на фронті більше систем ППО, ніж можуть в...