ГРУшників не треба: Чому Росія ніколи не піде на обмін Савченко, - Фейгін

Росія не хоче приймати пропозицій української сторони.

Надія Савченко. Фот:о: ЖЖОбмін української льотчиці Надії Савченко на ГРУшників у рамках Мінських домовленостей - це визнання себе стороною конфлікту на Донбасі. Тому Росія ніколи не піде на такий обмін, вважає адвокат Марк Фейгін, повідомляють Патріоти України.

"Обмін Єрофєєва і Александрова на Савченко в рамках Мінських домовленостей, досягнутих у нормандському форматі, буде непрямим визнанням участі Росії у війні на сході України", - заявив він в ефірі 5 каналу.

Раніше в адміністрації президента РФ заявили, що обмін теоретично можливий, але таке рішення може прийняти тільки Володимир Путін. 4 березня Савченко почала сухе голодування, а 9 березня почала пити воду. 22 березня російський суд засудив Савченко до 22 років позбавлення волі. У день оголошення вироку вона заявила про намір оголосити чергове голодування 6 квітня - в день вступу вироку в законну силу.

Фінал не скоро? У США дали прогноз щодо тривалості війни в Україні та пояснили, на що робить ставку Путін

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:24

Російський диктатор Володимир Путін сприймає внутрішні та міжнародні обставини як такі, що розвиваються на його користь. Ймовірно, він продовжить дотримуватися агресивної стратегії в Україні, перспективи завершення війни найближчим часом є малоймовірни...

"Ми кров'ю довели свій професіоналізм та рішучість": "Азову" продовжують не надавати зброю від США

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:45

Командир 12-ї бригади спецпризначення "Азов" Денис Прокопенко "Редіс" повідомив про відхилення петиції щодо розблокування надання зброї та допомоги бригаді з боку США. Про це Прокопенко написав у Мережі 3 травня, передають Патріоти України. "Редіс" заз...