Г*вно швидко відреагувало: В Кремлі розкурюють характерний "фіміам" про відставку Яценюка

Звичайно ж, ніхто не сперечається, що за законами фізики - подібне притягує подібне, але дуже вже жваво, як гієни на падаль, кремлівські г*вномети накинулися на нашого тягнучого кишки камікадзе.

У Кремлі розкурюють характерний "фіміам" відставки Яценюка. Фото: ria.ru.

Голова комітету Держдуми з міжнародних справ Олексій Пушков і глава комітету Ради Федерації з міжнародних справ Костянтин Косачов прокоментували відставку прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Він провалився як прем'єр. І таким він і залишиться в політичній пам'яті українського населення", - заявив Пушков.

За його словами, в Україні будуть згадувати "абсолютно безглузді, шкідливі і, до речі, такі, що дорого обійщличя українському бюджету затії [Яценюка] з побудовою канавки, яка повинна була відокремлювати Україну від Росії, і дротяного парканчика, на який також були виділені значні кошти".

"Вважаю, що в політичній пам'яті України Яценюк залишиться як учасник державного перевороту лютого 2014 року і як автор фінансового і економічного провалу України", - зазначив Пушков, додавши, що передбачити будь-яке повернення Яценюка в українську політику "надзвичайно складно".

Косачов в свою чергу заявив про те, що відставка Яценюка стала наслідком недієздатності його уряду, що було очевидно з самого початку для Росії і "не так давно це стало зрозуміло і спонсорам Києва на Заході". "Відставка Яценюка не просто назріла - вона перезріла. Знайдений козел відпущення, на якого тепер можна списувати все і вся», - заявив представник Ради Федерації.

"Добрим словом в будь-якому випадку його навряд чи хто-небудь згадає і в Україні, і за її межами", - зазначив Косачов".

Ворог посилює натиск: На кордоні Часового Яру йдуть бойові дії

четвер, 2 травень 2024, 16:23

Бойові дії дійшли до межі міста Часів Яр Донецької області. У місті залишається майже 700 осіб. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на начальника Часовоярської міської військової адміністрації Сергія Чауса в ефірі телемарафону, передають Патріот...

"Занадто багато всього": Війна закінчиться, коли Путін зрозуміє, що не зможе виграти, - американський генерал

четвер, 2 травень 2024, 15:50

Війна в Україні закінчиться тоді, коли Путін зрозуміє, що не може перемогти. Для цього західні партнери мають об'єднати всі можливі зусилля у допомозі нашій державі. Про це заявив американський генерал Бен Ходжес, передають Патріоти України. "Тому ми п...