І де СБУ? У Києві збирається з'їзд по створенню "Харківської народної республіки"

Сепаратистські настрої щодо так званого "особливого статусу Слобожанщини" роздмухує організатор форуму- екс-комуністка Алла Александровська.

Алла Александровська - головний натхненник форуму "Слобожанщина". Фото:novaderzava.com

17 грудня у столичному готелі "Президент" відбудеться форум "Слобожанщина" - з’їзд прихильників федералізації України. Делегати мають намір обговорити передумови особливого статусу Слобожанщини та утворення "Харківської народної республіки", стверджують у полку НГУ "Азов". Про це повідомили у прес-службі «Азова», передають Патріоти України з посиланням на Пресу України.

"Фінансовані Кремлем прихильники "федералізації" навіть не анонсували сьогоднішній форум "Слобожанщина", щоб уже назавтра у прокремлівських ЗМІ з’явилися новини із заголовками: "Влада Києва знову не чує регіони". За рахунком це третя спроба запустити в регіонах Української держави процеси дестабілізації", - розповіли в організації.

"Азов" звинувачує у спробах роздмухати сепаратистські настрої колишню депутатку від КПУ Аллу Александровську. "Закликаємо вас долучитися до блокування заходу в Києві, адже подібна ініціатива – відверта спроба проросійського сепаратизму отримати другий шанс!" - йдеться у повідомленні.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...