І Янукович цукеркою пригощає: Українцям нагадали, як Путін приймав військовий парад у Києві (відео)

Парад на честь 60-річчя визволення України приймали у 2004-му президент РФ, голова його адміністрації Дмитро Медведєв, директор ФСБ Микола Патрушев, президент України Леонід Кучма, голова АП Віктор Медведчук і прем'єр-міністр Віктор Янукович.

Кучма, Путін і Янукович. Фото: скріншот з відео.

Журналістка і телеведуча Мирослава Барчук нагадала українцям, що 14 років тому військовий парад у Києві разом із президентом Леонідом Кучмою приймали лідер Кремля Володимир Путін і тодішній голова його адміністрації Дмитро Медведєв, передають Патріоти України.

Так, на своїй сторінці у Facebook вона опублікувала знамените відео, на якому лідерів Росії просто на сцені під час проходу військової техніки пригощає цукеркою Віктор Янукович, який обіймав тоді посаду прем'єр-міністра України.

"Отже 28 жовтня 2004. Парад на честь 60-річчя визволення України на Хрещатику приймають: президент РФ Володимир Путін, голова його адміністрації Дмитро Медведєв, директор ФСБ Микола Патрушев, президент України Леонід Кучма, голова АП Віктор Медведчук і прем'єр-міністр Віктор Янукович. Слава Україні! Слава Героям!" - іронічно прокоментувала відео Барчук.

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 19 квітня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:03

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 19.04.24 орієнтовно склали:

"Вирішується доля війни": Туск закликав польських фермерів зупинити блокаду кордону України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:48

Прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск закликав польських фермерів припинити блокування кордону з Україною. Слова Туска після саміту Європейської ради в Брюсселі наводить "Польське радіо", передають Патріоти України. Глава уряду Польщі розповів, що Украї...