І муха не пролетить: У Росії вибухнули новими погрозами щодо Азовського моря

Руслан Бальбек заявив, що нібито жодні санкції України проти російських портів окупантам не страшні.
Руслан Бальбек. Фото: соцмережі.

У Держдумі Росії пригрозили "закрутити гайки" Україні та закрити повітряний простір над Азовським морем, передають Патріоти України із посиланням на російські ЗМІ.

Із такою заявою виступив "депутат" від анексованого Криму Руслан Бальбек, заявивши, що жодні санкції України проти російських портів окупантам не страшні.

"Кримські порти останні чотири роки не виходять із санкційного "піку", і жалібні загрози України з озиранням на США ніяк не вплинуть на сьогоднішній стан справ", - сказав він. "Немає сенсу відповідати на те, що не заважає нам жити", - продовжив окупант, заявивши, що як "відповідні заходи" Росія може "закрутити гайки" в Керченській протоці.

Перетворили на брухт: Бійці ЗСУ знищили російський танк із "Джавеліна" (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 17:44

Бійці з 53-ї окремої механізованої бригади ім. князя Володимира Мономаха успішно ліквідували ворожий танк за допомогою системи "Джавелін". Про це повідомляє прес-служба Генерального штабу ЗСУ, передають Патріоти України. . На відеозаписі, опубліковано...

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...