І там пролізло: Скандальний екс-регіонал після двох років принижень від окупантів згодився у виконкомі Севастополя

Затятий українофоб Вадим Колесніченко став радником по спорту у Мєняйла.

Вадим Колесніченко. Фото:infomist.ck.ua

Колишній член Партії регіонів, екс-депутат Верховної Ради України Вадим Колесніченко призначений радником зі спорту "губернатора" Севастополя Сергія Меняйла. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Крим.Реалії.

За словами самого опального політика, він також є "президентом федерації хокею". "Сфера моєї діяльності - це робота з громадськими організаціями, фізкультура і спорт, взаємодія з органами влади. Мої пріоритети і напрямки, у зв'язку з чим і відбулося призначення - це розвиток футболу, великий спортивний проект під назвою "Спортивний Севастополь" - багатофункціональний центр з декількома спорудами. Паралельно я є президентом федерації хокею.

Тут величезна кількість питань, які, на жаль, не вдається вирішувати тому, що департаменти зайняті поточною роботою - це об'єкти, які потребують першочергового втручання", - розповів він.

Зазначається, що з початку 2016 року Вадим Колесніченко є одним з керівників "Кримського футбольного союзу", створеного на півострові після анексії Криму Росією.

Як відомо, з квітня 2014 року екс-регіонал є членом російської політичної партії "Родіна" і проживає в анексованому Росією Криму.

На Росії посадили на 10 років бурята, який "планував вступити в легіон Свобода Росії" (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:58

Astra зазначає, що 26-річного чоловіка затримали в Кемерівський області, коли той "їхав у бік українського кордону". Другий Східний окружний військовий суд в Росії засудив 26-річного жителя Бурятії до 10 років колонії та штрафу 500 тисяч рублів. Чолові...

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...