І вашим, і нашим: МЗС Білорусі виправдовується, чому голосували проти української резолюції щодо Криму

Прес-секретар МЗС Білорусі підкреслив, що делегації країни завжди голосують проти країнових резолюцій, в Женеві або у Нью-Йорку.

Дмитро Мирончик. Фото: 112 Україна.

У зовнішньополітичному відомстві Білорусі пояснили, чому їх делегація проголосувала проти резолюції про порушення прав людини, в якій Росія вказується як окупант. Позицію білоруської сторони висловив прес-секретар МЗС Дмитро Мирончик, передають Патріоти України із посиланням на білоруські ЗМІ.

Він заявив, що Білорусь не визнала незаконну анексію півострова Крим, і не збирається це робити надалі. Разом з тим Мирончик пояснив, що рішення білоруської сторони голосувати проти української резолюції в ООН було мотивовано тим, що Білорусь завжди голосує проти любий країнових резолюцій з прав людини.

Прес-секретар МЗС Білорусі підкреслив, що делегації країни завжди голосують проти країнових резолюцій, в Женеві або у Нью-Йорку. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент України Петро Порошенко назвав прийняття Генасамблеєю ООН резолюції про порушення прав людини в Криму - перемогою справедливості.

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...