І знову Росія: Авторитетне британське видання назвало місце наступного військового конфлікту в Європі

На заході Росії, біля країн Балтії, зосереджені, за деякими оцінками, 330 тисяч російських військових

Фото: paradisetravel.zp.ua

Британське видання The Times назвало Прибалтику місцем наступного військового конфлікту в Європі, після Криму, Донбасу і Сирії. Про це повідомляють Патріоти України.

«Навряд чи в Прибалтиці спалахне третя світова війна, однак потрібно враховувати, що ризик провокацій, грубих промахів і ненавмисних помилок з боку Росії в регіоні, який колись був її вотчиною, як і раніше високий», - йдеться в статті.

Видання нагадує, що на заході Росії, біля кордонів НАТО зосереджені, за деякими оцінками, 330 тисяч російських військових, в Калінінградській області розміщені ракетні комплекси, здатні нести ядерний заряд, а російські військові літаки і кораблі продовжують привертати до себе увагу несподіваними маневрами.

"Війна та люди": Окупанти демонструють на "розважальній виставці" розстріляні маріупольські трамваї

вівторок, 30 квітень 2024, 22:42

Російські окупанти демонструють у музеї на "тематичній розважальній виставці" розстріляні трамваї з Маріуполя, які атакувала РФ під час блокади міста. Про це повідомила Маріупольська міська рада, передають Патріоти України. "Приватний музей техніки вла...

Зібрались на Олімпіаду-2024: Франція відмовилась акредитувати російських "волонтерів"

вівторок, 30 квітень 2024, 22:32

Французька влада відхилила акредитаційні заявки на Олімпіаду-2024 від росіян, які хотіли поїхати на Ігри як волонтери. Про це повідомляє російське пропагандистське видання ТАСС, передають Патріоти України. "Я отримала від оргкомітету офіційний лист, в ...