"Я будую "русскій мір", я люблю "русскій мір", але зраджувати я вмію краще за всіх": Відеоролик про російського "асвабадітєля" став хітом мережі

В російському сегменті Youtube з'явився відеоролик, який відкриває всю суть "русского міра" - війни, смерті, розруха - очима самих росіян.

Я - російський визволитель. Скріншот.

9 січня 2017 року в Youtube був опублікований ролик під назвою "Я - російський визволитель. 2017 ". Автори відео - ОРА нова класика - стверджують, що не займаються політикою і представили суспільству картину того, що відбувається в світі альтернативною думкою, передають Патріоти України.

"Вітаю! Я - російський визволитель. У мене професія така - захищати співвітчизників. Я захистив Югославію. В результаті цю країну розбомбили збідненим ураном, - такими словами починається ролик.

Потім автори згадали про "захист" Прибалтики і Донбасу.

"Я прийшов на Донбас і став за спинами жінок і дітей. Тепер там зруйнована вся соціальна інфраструктура ... а місцеві жителі вмирають за Мінські угоди і право повернутися в єдину Україну", - говорять автори.

У відео ставлять питання, де тепер обіцяна Новоросія і її лідери: Мозговий, Дрьомов, Беднов.

"На мене покладалися всі кому не лінь: серби, прибалти, донеччани. Землі вистачило на всіх - по 2,5 метра на кожного", - йдеться в ролику.

Цікаво, що автори практично один в один скопіювали більш ранній текст про "російського визволителя", де Кремлю пригадали втручання в конфлікт у Лівії, і тепер в країні існують два воюючих уряду, а колись найбагатша країна Північної Африки перетворилася в залиту кров'ю пустку.

Крім цього, "визволитель" захистив суверенітет Сирії і ця близькосхідна держава стрімко розпадається, воює і страждає від цієї "допомоги".

"Чемно прошу востаннє. Довіртеся мені! Я будую "русскій мір", я люблю "русскій мір", але зраджувати я вмію краще за всіх", - резюмували автори оригінального тексту від імені "російського визволителя".

У коментарях до ролика користувачі з російського сегмента з жалем визнають правоту авторів.

"После такого ролика хоть вешайся от стыда, потому что правда((( "

"Страшный ролик , но все правда(("

"Россия стала тряпкой.....все потому, что трепло у власти и ворье..... пора пришла создавать новую РУССКУЮ ИМПЕРИЮ.....ворье на колье, семейства на каторгу, долги отрабатывать....власть нужно менять....не деткам-инвалидам по телеку денежку на операцию собирать, а зарплату депутатам, кто сколько им даст за их работу....", - пишуть користувачі.

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...