Я готова: Савченко висловила бажання стати президентом України

Нардеп запевнила, що її політична сила братиме участь у парламентських виборах.

Надія Савченко не проти стати президентом України. Фото:РИА НовостиНародний депутат Надія Савченко висловила бажання стати президентом України. Про це вона сказала в інтерв'ю польському виданню Krytyka Polityczna, передають Патріоти України.

Савченко відповіла на питання, чи збирається вона і її нова політична сила брати участь у наступних президентських і парламентських виборах.

"Я готова взяти на себе відповідальність за країну і взяти участь у президентських виборах. Крім того, моя політична сила буде брати участь у парламентських виборах", - заявила Савченко.

Як відомо, раніше нардеп заявляла, що не хоче ставати президентом, але "повинна". У той же час прямо про бажання брати участь у наступних президентських виборах, які повинні пройти в 2019 році, вона не повідомляла.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...