​«Я хочу всіх заспокоїти», - Куценко виправдовує дії ГПУ у справі з екс-лідером регіоналів Олександром Єфремовим

Прокурор ГПУ Владислав Куценко повідомив, що стосовно екс-нардепа Олександра Єфремова було закрито тільки одне виробництво, пов'язане з епізодом "розпалювання національної ненависті".

Владислав Куценко

Про це прокурор сказав в ефірі телеканалу "112 Україна", зазначають Патріоти України.

"Я хочу всіх заспокоїти. Кримінальну справу, пов'язану з Єфремовим вже передано до суду з обвинувальним актом Генпрокуратори. За диктаторських законами, ви це пам'ятаєте. І ніхто від обвинувачення не відмовляється. На звинуваченнях ми наполягаємо. Прокурори будуть присутні в суді і підтримувати держзвинувачення по Єфремову. У нас достатня доказова база, щоб наш обвинувальний акт був сприйнятий судом. І ми будемо наполягати на обвинувальному висновку з реальним терміном покарання. Щодо Єфремова було порушено кілька кримінальних проваджень. І те, що відноситься до сьогоднішніх заяв, це пов'язано тільки з одним з епізодів - розпалюванням національної ненависті", - розповів Куценко.

Радник міністра МВС Зорян Шкіряк прокоментував в ефірі слова Владислава Куценко. "Я хотів би вірити тому, що сказав Владислав. Час покаже. І сподіваюся, що злочинець отримає заслужене покарання".

Буде тиснути: ЗМІ розповіли, чого очікувати, від переговорів Макрона та СІ Цзіньпіна

понеділок, 6 травень 2024, 12:30

Президент Франції Еммануель Макрон, під час візиту до Парижу китайського лідера Сі Цзіньпіна, тиснутиме на колегу, аби той змусив Російську Федерацію припинити війну проти України, передають Патріоти України з посиланням на Associated Press. Серед пи...

"Можна констатувати": У ЗСУ пояснили, чому війська РФ замінили "Онікси" на "Іскандери" для обстрілів Одещини

понеділок, 6 травень 2024, 12:22

Для обстрілів Одеси й Одеської області росіяни останнім часом застосовують не "Онікси", а "Іскандери". Однією з причин переходу на ці ракети може бути вища ефективність "Іскандерів". Окрім того, ворог орієнтується на запаси свого озброєння. Таку думку ...