"Я намагалась...", - Тимошенко прокоментувала візит Савченко до Москви

Лідерка "Батьківщини" вважає, що Надія Савченко здійснила черговий героїчний вчинок.

Юлія Тимошенко. Фото:nabludatel.net

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко висловилася щодо візиту депутата її фракції Надії Савченко в РФ. За словами екс-прем'єра, український парламентарій зробила ще один героїчний вчинок. Про це пише сайт All News, передають Патріоти України.

"Я намагалася її відмовити, я намагалася переконати її не ризикувати своїм життям, але я сподіваюся, що вона повернеться назад", - зазначила Юлія Тимошенко.

Колишній прем'єр України назвала нардепа "мужньою, вільною і здоровою людиною".

Очільниця "Батьківщини" також назвала причину, чому Надія Савченко вирішила поїхати на судове засідання, під час якого розглядалася справа Станіслава Клиха і Миколи Карпюка. Вона підкреслила, що депутат Ради, ризикуючи своєю свободою, вирішила відправитися в Москву через те, що ні до кого з високопоставлених українських чиновників не змогла достукатися.

Юлія Тимошенко розкритикувала керівників країни за те, що вони не їздять на суди до українських громадян, яких утримують в російських в'язницях.

Хочуть влаштувати торг? Сі Цзіньпін у Парижі закликав шукати "хороших шляхів" вирішення "української кризи"

понеділок, 6 травень 2024, 15:26

Лідер Китаю Сі Цзіньпін заявив, що Пекін разом із партнерами нібито шукає "хороші шляхи" для завершення війни в Україні. При цьому повномасштабне вторгнення Росії в Україну він, як і раніше, назвав "українською кризою". Про це Сі Цзіньпін написав у кол...

"Скоріш за все, це буде в районі...": Екскомандир полку "Азов" оцінив підготовку росіян до нового наступу

понеділок, 6 травень 2024, 14:30

Російські війська готуються до нових наступальних дій. Зокрема, окупанти перекидають сили до Луганської і Донецької областей. Про це розповів заступник командира 3-ї штурмової бригади, екскомандир полку "Азов", майор ЗСУ Максим Жорін в ефірі проєкту "Н...