"Я не політик, а експерт": Депутат Верховної Ради оголосила про складення повноважень

Альона Бабак вже повідомила про своє рішення членам фракції і лідеру партії, меру Львова Андрію Садовому.

Альона Бабак. Фото: samopomich.ua.

Депутат Верховної Ради Олена Бабак (фракція "Самопоміч") вирішила скласти депутатські повноваження. Про це вона повідомила Українським Новинам, передають Патріоти України.

"Це виключно особисті причини. Я вважаю, що мені треба змінити мою діяльність. Я не політик, я більше експерт. Для мене політична діяльність є складною, як для людини", - сказала вона.

Бабак вже повідомила про своє рішення членам фракції і лідеру партії, меру Львова Андрію Садовому. За її словами, ніяких розбіжностей з фракцією і партією у неї немає, навпаки, вона дуже вдячна своїм колегам за досвід.

Бабак була обрана до Ради 8-го скликання за списком партії "Самопоміч" (№8 у списку). Вона є заступником голови комітету Ради з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства.

Посудина водотоннажністю у 32 т і вартістю $3000 000: В ГУР розповіли, як дрон Магура V5 наздогнав та потопив високошвидкісний "Мангуст" ЧФ РФ (відео)

понеділок, 6 травень 2024, 18:15

Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов розповів, що російський швидкісний катер проєкту 12150 Мангуст, знищений українськими силами в бухті Вузька на території тимчасово окупованого Криму (селище Чорноморське...

Відпрацювали точно: З’явилися супутникові знімки з місця удару ГУР по швидкісному катеру РФ у Криму

понеділок, 6 травень 2024, 17:49

Журналісти "Схем" опублікували супутникові знімки з місця удару української розвідки по швидкісному російському катеру в тимчасово окупованому Криму в ніч на 6 травня, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що журналісти встановили точну л...