"Я попросив би підбирати слова": Нардепу Мельничуку дісталося від Гройсмана за образу Полторака (відео)

Голова уряду наголосив, що міністр оборони потребує підтримки, а не критики і у багатьох випадках він є героєм, який у важкий період часу для нашої країни прийняв на себе надважку відповідальність.

Володимир Гройсман. Фото:Еспресо.TV

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман відчитав у Раді нардепа від "Волі народу" Сергія Мельничука за критику міністра оборони Степана Полторака. Про це пише Еспресо.TV, інформують Патріоти України.

"Пане прем'єр-міністр, у вас в уряді працюють злочинці, це - міністр оборони і його деякі заступники. По-перше, що вони зробили це більше 400 осіб позбавили місця роботи, незаконно. І по-друге, вони вас обманули щодо надання учасників бойових дій. Прошу вас зробити незалежне розслідування і покарати винних", - звернувся Мельничук до голови уряду.

У відповідь Гройсман відчитав нардепа."Я не вважаю, що міністр оборони України є злочинцем, у багатьох випадках, я думаю, можна сказати, що він є героєм, який у важкий період часу для нашої країни прийняв на себе надважку відповідальність. Тому, я попросив би підбирати слова, коли ми звертаємося до генерала армії, людини, яка стоїть на захисті нашої країни і сьогодні він потребує підтримки, а не критики", - відповів прем'єр.


У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...