"Я повернусь": Азаров озвучив свій план "порятунку" України

Екс-прем'єр вважає, що немає причин для його переслідування в Україні.

Микола Азаров. Фото:www.aif.ruВтікач з України, екс-прем'єр Микола Азаров пообіцяв повернутися в українську політику і пропонує повернути попереднє скликання Верховної Ради. Про це він заявив на прес-конференції в Москві в четвер, передають Патріоти України з посиланням на російське агентство ТАСС.

"Я обов'язково повернуся в Україну. Я тут (в Москві) - колишній прем'єр, але я не колишній український політик", - вважає Азаров. Він заявив, що не бачить причин переслідувати його в Україні.

"У мене немає і не було ніяких активів. Назвіть мені, де вони ... Вони морозили і продовжують морозити повітря", - сказав Азаров.

Позначити своє майбутнє місце в українській політиці Азаров не зміг, заявивши лише, що "нікуди не рвався особливо". Але у нього вже є план, як "врятувати Україну".

"Україну треба рятувати, питання - як. Після перевороту всі опозиційні сили були зачищені. Багато хто виїхали або сидять у в'язниці", - поскаржився Азаров.

На його думку, єдиним легітимним органом влади в Україні є Верховна рада сьомого скликання. "Треба відновлювати повноваження Верховної Ради сьомого скликання", - заявив екс-прем'єр-втікач.

Як відомо, Азаров оголошений Україною в розшук, а ЄС і США включили його в санкційні списки. Нове скликання Верховної Ради було обрано в жовтні 2014 року на виборах, які світова спільнота визнала демократичними і прозорими.

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:18

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині: росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

Америка ставить питання рубо: Блінкен прибув до Китаю. В портфелі держсекретаря вагомі аргументи, щоб переконати Сі Цзіньпін не допомагати росіянам - ЗМІ

четвер, 25 квітень 2024, 10:14

За інформацією джерел адміністрація США під загрозою санкцій має намір дотиснути Сі Цзіньпіна щодо до умиротворення Росії. КНР дуже потерпає через фінансову кризу, без доброї волі Заходу уникнути економічного краху практично не можливо. Держсекретар СШ...