"Я, с*ка, не дам нікому вкрасти, буду контролювати кожен крок кожного пі**раса. Я трохи вкраду. Багато мені не треба": Зірка шоубізу 1990-х нагадав про себе походом у президенти України

Співак і музикант Юрко Юрченко заявляє, що у нього є реальні шанси очолити країну, при цьому обіцяє нинішній владі тотальний терор. І запевняє, що справиться з обов'язками голови держави краще за Святослава Вакарчука

Юрко Юрченко, лідер групи Yurcash

Як заявив пан Юрченко в інтерв'ю проекту "Гараж" на YouTube-каналі Zik, він зможе привести до Верховної Ради ветеранів Донбасу і контролюватиме кожен крок нардепів, а навколо себе збере "хороших людей", які робитимуть реальне добро для громадян його країни (відео пізніше автори видалили).

"Не буду лукавити, мені пропонували. Люди дуже серйозні, люди, яких ви всі знаєте. А я їм кажу:"Так я ж чокнутий. Я ж дурнуватий", - відповів музикант на питання журналіста, чи не замислювався він раніше про політичну кар'єру.

"Знаєте, що вони мені розповіли? - продовжив Юрченко. - Верховна Рада настільки себе вже скомпрометувала, що зараз вже немає різниці, хто ти, як ти - проходить той, в кого вірять. Вони прийшли до мене, запросили в дуже дорогий ресторан... Кажу їм: "Ви здуріли?" А вони мені: "Юра, крім тебе немає нікого". А я ж розумію: "Ага, ви шукайте дурачка, в якого повірять".

"Чому я можу піти на вибори? Я дуже люблю свою країну. Я, с*ка, не дам нікому вкрасти, я приведу всіх АТОшників до Верховної Ради і буду контролювати кожен крок кожного пі**раса. Не пущу до Верховної Ради жодного мудака. Я буду гіршим. Я вкраду. У мене є борги, заборчик поставлю (сміється). Я трохи вкраду. Завжди про це говорю - трохи. Багато мені не треба. Музикантом я стільки не зароблю, мені стільки не платять . Якихось 100 тисяч баксів, цього достатньо. Але далі вам пиз**ць. Всім пиз**ць", - підкреслив він.

У цьому, за словами музиканта, і полягає різниця між ним і лідером гурту "Океан Ельзи" Святославом Вакарчуком, якого називають сьогодні одним з найбільш популярних кандидатів на місце президента України.

"Я зберу навколо себе дуже багато людей, які зроблять добро для інших людей. Я народився в родині вчителів, я знаю, що таке - треба дати медицині і так далі. І я це зроблю. І люди за мене проголосують, а за Вакарчука - ні. Тому що він дуже хитрий і такий же весь правильний..."

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...