"Я в тюрмі помру": Заступнику міністра оборони під час суду кілька разів ставало погано

Як відомо, українські високопосадовці не переносять обмеження волі. Під загрозою арешту зі здорованів перетворюються на нещасних, майже неосудних інвалідів.

Ігор Павловський у залі суду. Фото:УНІАНПід час засідання Солом'янського районного суду Києва щодо обрання запобіжного заходу заступнику міністра оборони Ігоря Павловського суддя оголосила перерву - Павловському стало погано. Про це повідомляє 112.ua, передають Патріоти України.

"15 хвилин перерви суддя Лазаренко оголосила тому, що під час судового засідання заступнику міністра оборони пану Ігорю Павловському стало погано. До зали засідання прийшли медики, вони вже покинули разом з Павловським залу засідань і сказали, що повинні все-таки повернутися", - йдеться в повідомленні.

В ході засідання Павловському ставало погано кілька разів. Йому також дозволили знімати наручники і спілкуватися з дружиною.

При цьому журналіст Олена Лунькова на своїй сторінці в Facebook повідомила, що приватна "швидка" з'явилася під будівлею суду ще до початку засідання.

"Під будівлю суду, де повинні вибрати запобіжний захід генералу Павловському, приїхала машина приватної швидкої допомоги. Адвокат не знає, до кого, але обіцяв обійтися без "ковдр Насірова". Суд ще не почався" - написала вона.

Як відомо, співробітники правоохоронних органів затримали двох співробітників Міністерства оборони - заступника міністра оборони України Ігоря Павловського і директора Департаменту державних закупівель та поставок матеріальних ресурсів Міністерства.

"Майже повністю складається з іноземних елементів": Експерт "розібрав" російську ракету "Циркон"

четвер, 28 березень 2024, 22:46

Україні потрібна система THAAD, котра здатназбивати балістичні ракети на висоті понад 100 км над землею. Про це заявив авіаексперт Анатолій Храпчинський, пише Espreso, передають Патріоти України. «Маємо більш великий фрагмент російської ракети „Циркон“...

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...