"Я вас дуже прошу "зачистити" міністерство від ворогів держави", - Гройсман наказав вигнати на вулицю "старі кадри" Мінздоров'я (відео)

Люди, котрі десятками років звикли сидіти на "схемах" та викохали прийоми галузевої бюрократії, неспроможні робити реформи.

Володимир Гройсман. Фото:Korrespondent.net

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман доручив "зачистити" Міністерство охорони здоров'я від людей, які протидіють реформам у відомстві. Про це він заявив на засіданні уряду, коментуючи слова міністра Кабінету міністрів Олександра Саєнка про те, що деякі співробітники МОЗ чинять спротив ініціативам уряду, передають Патріоти України.

"Я вас дуже прошу "зачистити" міністерство від ворогів держави ... Усередині міністерства люди, які 10 років працюють на своїх посадах ..., ми тільки підбираємося до суті, знаходять якісь зачіпки, моменти, не беруть трубку ... це катастрофа.

Звільняти їх, підпишіть наказ про реорганізацію міністерства, всіх на вулицю, тих хто не розуміє, навіщо вони там. І давайте оголошувати чесні конкурси, відкриті, публічні, запрошуйте людей для того, щоб наводити порядок далі. Система охорони здоров'я корупційно хвора, надзвичайно", - звернувся Прем'єр до в. о. міністра охорони здоров'я Уляни Супрун.

Недоімперії женуть з Південного Кавказу: Кремль вимушено підтвердив факт виведення своїх "миротворців" з Нагірного Карабаху

четвер, 18 квітень 2024, 2:35

Баку та Анкара не залишили Москві вибору. Спікери Кремля дуже неохоче коментують подію, що б'є по імперській гордині. Росія дійсно виводить свої "миротворчі сили" із території Нагірного Карабаху, яка повернулась під контроль Азербайджану. Про це сказав...

Нема кому працювати: У РФ до роботи на підприємствах оборонного комплексу збираються залучити школярів

четвер, 18 квітень 2024, 0:55

У Татарстані (автономна республіка у складі РФ) вирішили залучити підлітків віком від 14 до 18 років до роботи на підприємствах оборонно-промислового комплексу. Парламент підготував програму, згідно з якою їм дозволять працювати на заводах у вільний ві...