"Я відвикла від людей. Я буду різкою. Я на свободі!": Савченко в аеропорту "Бориспіль" звернулася до українців (фото)

"Я хочу попросити вибачення у тих матерів, чиї діти в неволі, а я на волі. Я хочу вам сказати, так, я не поверну мертвих, але я завжди готова покласти своє життя ще раз на полі бою" - сказала Надія.

Надія Савченко вийшла до журналістів в аеропорту "Бориспіль" і перше, що сказала - це вибачилася за свою агресивну поведінку, "Я просто відвикла від людей". Про це пишуть Подробности, передають Патріоти України.

"Дайте мені відійти, я два роки просиділа у в'язниці", - сказала Надія. "Я вас прошу, не торкайтеся до мене, не торкайтеся до мене поки що. Я дуже сильно відвикла від тактильних відчуттів, розумієте ...

Якщо так кожен захоче потиснути мені руку, від мене нічого не залишиться. Все буде добре, повірте, просто дайте мені не спаскудитися, дайте мені, щоб я після всього цього відійшла, а я зроблю все, щоб ви в мені не розчарувалися", - заявила Савченко.

Також льотчиця вибачилася в першу чергу перед батьками загиблих бійців: "Я хочу попросити вибачення у тих матерів, чиї діти не повернулися а я так!

Я хочу попросити вибачення у тих матерів, чиї діти в неволі, а я на волі. Я хочу вам сказати, так, я не поверну мертвих, але я завжди готова покласти своє життя ще раз на полі бою" - продовжила вона.

"Я зроблю все можливе, щоб кожна дитина, яка сидить зараз в неволі, була на волі. Всі герої України не повинні вмирати. Дуже вигідно, коли герої мертві, погано, коли вони живі. Всім погано, але ми будемо жити і герої будуть в ВР України.

Вони будуть в ВР України, герої будуть на заздрість Російській думі і вони будуть на славу України, в подяку українському народу. У нас буде ВР складатися з тих людей, які того варті. Ми будемо жити в Україні так, як жити повинна людина. Я не знаю, як це зробити, я вам чесно кажу. Я не буду обіцяти, що це буде завтра. Я вам скажу, що я готова померти кожну секунду за те, щоб це було. І це буде!" - зазначила льотчиця.

Також Надія подякувала народу і представникам ЗМІ за той суспільний резонанс, який супроводжував справу про її звільнення.

"Дуже вам вдячна і всім людям за те, що ви боролися за мене ... І якщо б люди не говорили, то політики мовчали б вічно. Спасибі".

Нагадаємо, що Надія Савченко з Росії вилетіла в Україну на борту президентського літака. Порошенко приїхав в аеропорт зустрічати Савченко.

У цей час у Внуково приземлився літак з Грушниками. Тимошенко і Кужель прибули до аеропорту "Бориспіль" зустрічати Савченко.

Також стало відомо, що Путін підписав указ про помилування Савченко.

Перетворили на брухт: Бійці ЗСУ знищили російський танк із "Джавеліна" (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 17:44

Бійці з 53-ї окремої механізованої бригади ім. князя Володимира Мономаха успішно ліквідували ворожий танк за допомогою системи "Джавелін". Про це повідомляє прес-служба Генерального штабу ЗСУ, передають Патріоти України. . На відеозаписі, опубліковано...

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...