"Я виправлюсь в наступному році": Гонтарєва розповіла, чому не внесла в декларацію майно на суму більше 15 млн грн

Голова НБУ також розповіла, яку біжутерію вона носить.

Валерія Гонтарєва. Фото:ru.slovoidilo.ua

Майно на загальну суму близько 15,5 млн грн., куплене сім'єю голови Національного банку України (НБУ) Валерії Гонтaрєвої влітку 2016 року, чиновниця пообіцяла внести до декларації за поточний рік, яка буде подана в кінці 2017 року. Про це Гонтарєва написала на офіційній сторінці НБУ у Fаcebook, зазначають Патріоти України.

Серед активів, придбаних сім'єю глави НБУ цього літа, Гонтaрєвa назвала будинок за 12,65 млн грн., авто за 1,3 млн грн. і офісне приміщення за 1,5 млн грн.

"Електронну декларацію потрібно заповнювати на кінець 2015 року, тому мені не вдалося задекларувати значні витрати сім'ї, які мали місце влітку 2016 року. A в документі "Повідомлення про істотні зміни" вносяться зміни лише з вересня 2016 року і лише ті, які зробив ти сам, а не члени твоєї сім'ї.

Я маю три шуби, і жодна з них не коштує 100 прожиткових мінімумів. Їх загальна вартість становить близько 180 000 грн. У мене є багато прикрас, але це в основному біжутерія. Прикраси з дорогоцінного металу також є, але небагато – п’ять пар золотих сережок, один ланцюжок із трьома підвісками та декілька каблучок, у тому числі й весільна. Усі вони коштують не більше 100 000 грн.

Також у мене є шість наручних годинників (2 пластикових, 2 з нержавіючої сталі, 1 електронний та 1 золотий). Їх загальна вартість також не перевищує 120 000 грн.", – пояснила Гонтaрєвa.

Болгарія викликала посла Хорватії через слова президента Мілановича, який назвав її "дном"

четвер, 2 травень 2024, 21:51

Проросійський президент Хорватії Зоран Міланович спровокував дипломатичний скандал своїми словами про те, що Болгарія – найбільш неуспішна країна ЄС у користуванні європейськими коштами і "рятує" від такого звання Хорватію. Про це повідомляє Vecernji L...

"Терор серед білого дня": Окупанти вдарили по Дергачах під Харковом, постраждало багато дітей

четвер, 2 травень 2024, 20:04

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про наслідки російського удару по Дергачах, унаслідок якого постраждало вісім дітей, передають Патріоти України. «Два влучання, одне з них — біля спортивного клубу, інше — в землю. Загалом унаслідок російс...