"Я вижу жуткое желание кого-то бомбить": Олександр Невзоров поставив на місце російського пропагандиста (відео)

Невзоров розкритикував участь Росії в сирійській війні.

Російська авіація бомбить Сирію. Фото: DT.ua.

Російський журналіст Олександр Невзоров в прямому ефірі на росТВ заявив, що у війні з Сирією Російській Федерації необхідно когось бомбити. Невзоров піддав жорсткій критиці участь Росії в сирійській війні, пишуть Патріоти України з посиланням на РБК.

"Я вижу, что есть жуткое желание кого-то побомбить. Ну лучше там, чем где-нибудь поблизости. Я вижу, что есть необходимость устроить сериал, тут сериал гораздо более веселенький и драматичный (чем в Украине)», - заявив він.

За його словами, ні про яку коаліцію з Заходом мови бути не може, оскільки російське суспільство розколоте зсередини за інтелектуальним принципом.

Під прицілом: Американський генерал пояснив, що стане першочерговими цілями для ATACMS

четвер, 2 травень 2024, 14:38

Надані союзниками ракети Atacms допоможуть ЗСУ завдавати точних ударів по російських штабах, логістиці та артилерії ворога на лінії фронту та в Криму. Український Генштаб також знайде найкращі цілі для літаків F-16. Про це розповів колишній командувач ...

Ходжес оцінив шанси України провести контрнаступ цього року

четвер, 2 травень 2024, 14:27

Наразі готовність України до масштабного контрнаступу не передбачається. Втім, історія сповнена прикладів, коли одній стороні вдалося почати успішний контрнаступ, коли інша сторона цього не очікувала. Про це заявив американський генерал Бен Ходжес в ін...