"Як Хрущов перед Сталіним": "Дурник" Медведєв скоро заховає Путіна в мавзолей, - російський політолог

Президентські амбіції Медведєва, насправді, нікуди не зникали, він просто вичікує

"Дурник" Медведєв скоро заховає Путіна в мавзолей. Фото: ЖЖ.

У російського прем'єр-міністра Медведєва президентські амбіції нікуди не зникали - плани замінити Путіна в його кріслі прем'єр виношує давно, хоча і виставляє себе перед господарем Кремля таким собі простачком, приховуючи свої справжні мотиви. Таку точку зору в ефірі "Ехо Москви" висловив російський політолог Станіслав Бєлковський, передають Патріоти України.

"Амбіції Медведєва досить прості. Він хоче просто досидіти. Досидіти до того світлого дня, коли знову можна буде стати російським президентом. Амбіції Медведєва, насправді, нікуди не зникали, він просто вичікує", - поділився Бєлковський.

Політолог, продовжуючи свою думку, запевняє, що в своєму прагненні бути президентом, Медведєв готовий "клеїти перед Путіним дурника" рівно стільки, скільки буде потрібно.

"Це схоже на те, як Хрущов поводився перед Сталіним. Потім можна буде вже і винести ВВП з мавзолею. Але спочатку його туди захочуть покласти, а поки нічого не готово. Адже гроші пішли на підготовку ЧС з футболу. Але коли все ж щось від бюджету Росії залишиться, Путіну і місце в мавзолеї знайдуть, і підготують його, і покладуть туди", - запевнив російський політолог.

Бєлковський запевняє, що Медведєва можна вважати однодумцем опозиціонера Навального в тому сенсі, що як і Навальний, Медведєв схильний думати, що існуючу в Росії влада вибори не змінять.

Як повідомлялося раніше, Медведєв заявив, що людям в Росії "прочистити мізки неможливо", тому правда - єдиний спосіб для політиків, щоб перемогти у виборчих перегонах.

Боєприпаси для України: В Чехії відповіли, скільки наразі зібрано коштів на снаряди для ЗСУ і скільки ще прагнуть зібрати цьогоріч

середа, 8 травень 2024, 4:15

До ініціативи Чехії щодо снарядів приєднались вже два десятки країн з Європейського союзу й НАТО. Кошти на близько 500 тисяч артилерійських снарядів для України вже зібрані нині в межах чеської ініціативи. Про це розповів міністр закордонних справ Чехі...

Завітали в гості ATACMS: В окупованому Луганську грандіозна пожежа (відео)

середа, 8 травень 2024, 1:45

Увечері у вівторок, 7 травня серія вибухів пролунала в окупованому Луганську. За попередніми даними там спалахнула нафтобаза. Про це повідомляють у соцмережах та росЗМІ із посиланням на окупаційну владу. . "Декілька вибухів пролунало в Луганську. У мі...