Як на базарі: Надія Савченко поділилася враженнями від візиту у Раду

За її словами, народні депутати нагадують ледачих школярів.

Надія Савченко у парламенті. Фото:112.ua.

Народний депутат від "Батьківщини" Надія Савченко, яка вперше відвідала засідання Верховної Ради після свого звільнення з ув'язнення в Росії, порівняла український парламент з базаром. Своїми враженнями вона поділилася з журналістами в кулуарах Ради, передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

"Перше враження: працюємо як на базарі", - заявила Савченко.

За її словами, народні депутати нагадують ледачих школярів, а робота в сесійній залі парламенту не викликає у неї труднощів.

"Може тому, що я їх бачила по телебаченню, у мене таке враження, що я тут сиділа і працювала давно. Я зорієнтувалася. Мене це не лякає зовсім. Мені складніше буде зараз вийти до людей, а тут, з ними, мені зовсім не страшно, не складно ", - сказала нардеп.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...