Як депутат Держдуми благав Лукашенка пустити російських спортсменів під білоруський прапор

Депутат-"єдинорос" вирішив "заспівати" Лукашенку звичну "пісню" - "мишебратья".

Російські спортсмени хочуть виступати за Росію. Фото: РИА Новости.

Євген Федоров, депутат російського парламенту від "Єдиної Росії", звернувся до білоруського президента Олександра Лукашенка з проханням надати дозвіл на виступ російських спортсменів під прапором Білорусі на міжнародних змаганнях. У своєму зверненні Федоров мотивує своє прохання тим, що Росія і Білорусь - "союзні держави". Для початку переговорів політик пропонує провести попередні консультації, передають Патріоти України з посиланням на "Діалог.UA".

Відзначимо, що російським легкоатлетам заборонено виступати на міжнародних змаганнях. Таке рішення прийняли національні антидопінгові організації з 19 країн світу.

Крім того, Росія не має права проводити на своїй території спортивні турніри до того часу, поки не наведе порядок в своїй допінг-системі і не приведе її у відповідність до правил Всесвітньої допінгової організації.

Ці люди ніяк не можуть зупинитися: МВС РФ оголосило в розшук командувача Сухопутних військ ЗСУ

субота, 4 травень 2024, 18:52

Міністерство внутрішніх справ Російської Федерації оголосило в розшук командувача Сухопутних військ Збройних сил України Олександра Павлюка. Про це у суботу, 4 травня, повідомляють пропагандистські агентства РИА Новости і ТАСС, передають Патріоти Украї...

Окупанти кілька разів атакували Харківський район, є загиблий і постраждалі

субота, 4 травень 2024, 18:29

Приблизно о 15.30 4 травня окупанти вдарили по селу Слобожанське Харківського району. Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов заявив у Telegram, передають Патріоти України. "Унаслідок обстрілу горів будинок та господарчі споруди. Загинув 49-річний...