Як Саакашвілі зчепився з "любим другом" Ющенко в прямому ефірі (відео)

Міхеїл Саакашвілі: "У нас захопили Крим, тому що всім пофіг був цей Крим, крім своїх земель і крім своїх дач там!"

Міхеїл Саакашвілі. Скріншот.

Колишній міністр транспорту і зв'язку України Євген Червоненко посварився з губернатором Одеської області Михайлом Саакашвілі в прямому ефірі "Шустер LIVE", передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Михайло Миколайович, ми з тобою, з вами, як завгодно, друзі ще з 2004 року або товариші", - звернувся він до Саакашвілі. Потім Червоненко зазначив, що добре знає Одесу, і та - «не грузинське місто, а єврейсько-українське", і від неї багато залежить. За його словами, він два дні провів з якимись людьми, які не дуже задоволені командою губернатора, і перерахував претензії своїх знайомих нібито до грузинів з команди губернатора.

"Я вболіваю за тебе. Ти хочеш, дійсно, показати це місто. Так треба все-таки показувати справами, тому що твої справи кричать так голосно, що я не чую, що ти кажеш", - заявив екс-міністр.

Саакашвілі відреагував на цей спіч дуже різко. "Це все брехня, яку ця людина щойно передала, щодо того, що грузини захопили Одесу і так далі, це я багато разів чув, це повна нісенітниця, кожне слово - це брехня. Я ніколи за визначенням своїм, я так прожив своє життя, що ніколи б я ось таких суб'єктів не назвав своїми друзями і не потерплю, щоб вони мене називали своїми друзями. Я вам не друг ", - звернувся він до Червоненко.

Після цього Саакашвілі підвищив тон і заявив, що не сприймає існування подібних людей.

"Такі, як ви, які розвалили Україну, які довели, які вкрали мільярди і мільярди доларів у цієї країни бідної і нещасної, яка дуже не бідна і дуже не нещасна, але потрапила в руки ось цим ..." - заявив він.

Червоненко почав обурено кричати, після чого губернатор закликав "зупинити цього базарника".

"Для тих, хто забув, це один з "любих друзів" мого дійсно хорошого друга Віктора Ющенка. Це один з тих демонів, який спокусив його з самого початку, перевів його з шляху служіння народу і перевів на відкуп йому і ось таким. Це людина, яка стала мультимільйонером, будучи міністром транспорту України! .. При розваленій транспортній системі України ", - заявив Саакашвілі.

Він також заявив, що поки такі люди, як Червоненко, "як мумії зі своєї політичної могили", сміють читати нотації, нічого в країні не буде. І поскаржився, що термін давності за злочинами чиновників часів Ющенка вже проходить. Саакашвілі додав, що "перетинався з цим суб'єктом" на яхті Червоненко в Криму.

"Там були інші міністри. А це відразу після Помаранчевої революції було. Це не колись там. Я зрозумів, про що вони говорять. Вони говорять про свої прибутки, вони говорять про землі, які вони захоплювали в Криму. Вони захопили землі, а потім у нас зазопили Крим, тому що всім пофіг був цей Крим, крім своїх земель і крім своїх дач там. Приберіть цього! " - шумів губернатор, показуючи на Червоненко.

При цьому екс-міністр намагався підійти до Саакашвілі, щоб той "подивився йому в очі", і кричав, що його не боїться. В кінцевому підсумку Саакашвілі пригрозив Червоненко, що такі, як він, сидітимуть у в'язниці, "разом з його начальниками", і залишив студію.

Незважаючи на відхід Саакашвілі, Червоненко ще деякий час не міг заспокоїтися і закликав нардепа Сергія Лещенка сказати, що він вкрав.

"Чому він кричить, чому він всіх звинувачує ... Чому ця людина бреше, що він не мій друг ?!" - заявив Червоненко.

Окупанти прорвалися в Красногорівку, але ЗСУ заблокували штурмові групи - речник ОСУВ "Хортиця"

середа, 8 травень 2024, 23:17

Збройні сили України заблокували штурмові групи російської армії, які прорвалися у місто Красногорівка Донецької області. Про це розповів речник оперативно-стратегічного угруповання військ «Хортиця» Назар Волошин в ефірі Армія TV, передають Патріоти Ук...

"Ще не пізно...": Адмірал НАТО прокоментував просування росіян на фронті

середа, 8 травень 2024, 23:08

Попри просування російських сил на полі бою Україна все ще може виграти війну. Про це заявив голова Військового комітету НАТО адмірал Роб Бауер в інтерв'ю бельгійському мовнику VRT, передають Патріоти України. Бауера вважає, що для України «ще не пізно...