"Як у Сирії": У мережі показали озброєння, з якого розстрілювали Красногорівку (фото)

Андрій Шор повідомив, що російські терористи використвували бочкові напівпромислові ракети на основі двигунів "ГРАДу" з величезною БЧ.

Обстріляна лікарня в Красногорівці. Фото: Фейсбук.У мережі показали озброєння, яке використовували терористи 28 травня по житловим районам Красногоровки (Донецька область). Відповідні фото виклав на своїй сторінці в Facebook блогер Андрій Шор, передають Патріоти України.

"Бочкові напівпромислові ракети на основі двигунів "ГРАДу" з величезною БЧ. Точність, зрозуміло, ніяка, якраз по житлових районах, як і в Сирії", - пояснив він.Також Шор уточнив технічні моменти: "Дюзи заглушені, думаю, для збільшення імпульсу двигуна (із величезною БЧ). За рахунок ризику вибуху двигуна при пуску, природно. Відповідно, думаю, пуск не з машини, а з кустарної направляючої".

Як повідомляли Патріоти України, у Красногорівці 28 травня у результаті ранкового обстрілу отримали поранення троє місцевих жителів: дві жінки і чоловік, пошкоджено 42 будівлі 40 приватних будинків, міська лікарня і загальноосвітня школа.

Таким чином бойовики торують собі шлях до Невельського.

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...