Як здавали Крим: Тимошенко погрожують оприлюднити архівні документи, які поховають її політичну кар’єру - ЗМІ

Лідерку "Батьківщини" шантажують матеріалами засідання РНБО, де вона начебто переконувала членів зібрання не чинити Путіну у Криму спротиву.

Юлія Тимошенко. Фото:www.istpravda.com.ua

Юлію Тимошенко шантажують на Банковій оприлюдненням архівних документів засідання РНБО, на якому вона переконувала не чинити спротиву Путіну у Криму. Про це виданню ІНФОРМАТОР повідомили джерела у Верховній Раді, зазначають Патріоти України.

Влада вирішила зібрати в одних руках усі документи, які стосуються початку окупації Криму і розпалювання війни на Донбасі. Так, сьогодні Анатолій Матіос заявив про створення спецвідділення, яке буде розслідувати анексію Криму та агресії на Донбасі, яке буде виймати усі документи з Адміністрації Президента та РНБО, що стосуються цього питання. Разом з тим, Голова РНБО Сергій Пашинський нещодавно заявив, що розсекретить усі документи, які стосуються анексії Криму.

Головна інтрига полягає у тому, наголошує видання, що на визначальному засіданні РНБО 24 лютого 2014 року була присутня Юлія Тимошенко (тоді ще на інвалідному візочку), яка тоді усіх присутніх переконувала, що збройний опір окупантам чинити не треба.

Буцімто, вона особисто про все домовиться, і переконає Путіна мирно владнати конфлікт. Тоді присутні їй повірили і вирішили покластися на стару дружбу двох політиків, пише ІНФОРМАТОР.

Про рішення РНБО говорили одразу ж після його проведення ще два роки тому. Але тепер цю ситуацію, і головне документами, які підтверджують усі ці деталі, вирішили використати для тиску і шантажу на Банковій, підсумували у виданні.

Якщо у найближчі дні відповідні документи не оприлюднять, що стане політичною смертю для Юлії Тимошенко в Україні, це означатиме, що з нею таки домовились. А підтвердженням цьому буде і той факт, що вся фракція Юлії Тимошенко буде одноголосно підтримувати усі законопроекти, які буде вимагати Банкова, і смиренно виконувати вказівки Петра Порошенка, зазначає видання.

У липні цього року російські війська можуть знову стояти під Києвом: У The Times виклали "лякалку" через зволікання Заходу

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:22

Існує загроза, що в липні 2024 року російські війська знову можуть опинитися під Києвом, а президент України Володимир Зеленський знову звернеться до країн Заходу з проханням не вивозити його, а надати необхідні українській армії боєприпаси, щоб битися...

Росія не зупиниться: Зеленський назвав ГЕС, які були цілями РФ під час масованої нічної атаки

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:58

Вночі 29 березня під час масованого удару по Україні цілями агресорки Росії були Канівська та Дністровська ГЕС. Про це президент Володимир Зеленський повідомив за підсумками Ставки, за скликання якої відповідав новий секретар РНБО Олександр Литвиненко,...