Як зустрічали бійців 39-го окремого мотопіхотного батальйону в рідному Павлограді (фото, відео)

Більше року воїни перебували в Авдіївці та інших гарячих точках Донбасу.

Павлоградські бійці повернулися додому. Фото: Фейсбук.

Захисники України, вояки 39-го окремого мотопіхотного батальйону повернулися додому із Авдіївки. Про це повідомляється в групі "Павлоград. Помощь бойцам АТО" в Фейсбуці, пишуть Патріоти України.

Більше року перебували в цій та інших гарячих точках Донбасу, українсько-російської війни.

У Павлограді військових зустріли рідні і друзі, волонтери, журналісти, шкорярі та вчителі школи №9, прості небайдужі українці. Слава Героям!

Молодший сержант Роман Ткаченко, родом з села Богуслав. Зізнався, що дуже сумував за дружиною і дитиною. Та й видно на цій зворушливій світлині. «13 місяців я служив командиром відділення. Вдячний волонтерам, Григорію Лисову з Павлограда, за допомогу з формою, продуктами», - подякував Роман.

«Я сьогодні всю ніч не спала, чекала сина. Невістка зробила торт, вклала в нього всю любов. Це дуже важко, - каже зі сльозами мама демобілізованого Федора Овчарова, Людмила Овчарова з с. Вербки. - Сина призвали 7 травня, він служив під Авдіївка, в зоні АТО. Я дуже хочу, щоб швидше закінчилася війна, і наші діти ніколи не потрапляли на неї».

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...