Якою буде реакція Порошенка? Влада подарує порушнику 100 000 000? Посол Великобританії заявила, що Насіров бреше (документ)

Джудіт Гоф відреагувала на вчорашню заяву відстороненого глави ДФС про те, що відповідь британської сторони щодо паспорта - повний фальсифікат.

Роман Насіров. Фото:BBC

Посол Великобританії в Україні Джудіт Гоф підтвердила, що інформація про британський паспорт відстороненого голови ДФС Романа Насірова передана Національному антикорупційному бюро. Про це вона повідомила в своєму Twitter, інформують Патріоти України.

"Посольство ВБ підтверджує направлення листа НАБУ від 06.03.2017 та подальшої інформації, наданої паспортною службою ВБ українській стороні", - написала Гоф.

Як повідомлялося, в четвер, 8 червня, Солом'янський райсуд Києва відмовився стягнути 100 млн гривень в дохід держави з Романа Насірова через те, що за клопотанням НАБУ і САП Насіров не здав британський паспорт, порушивши умови застави.

Тоді Насіров назвав докази, надані обвинуваченням про британський паспорт, фальсифікацією. "Я сумніваюся, що була офіційна відповідь британської сторони. З тих документів, які я бачив ... я думаю, що це повний фальсифікат", - сказав вчора журналістам Насіров.

7 червня прокурор САП Роман Сімків на розгляді Солом'янського районного суду Києва заявив, що Роман Насіров не здав ще один український закордонний паспорт.

Ексголова МЗС Литви пожартував про знищення Кримського мосту, у Росії дипломату пригрозили "судним днем"

неділя, 28 квітень 2024, 15:30

Ексміністр закордонних справ Литви, а нині посол країни у Швеції Лінас Лінкявічюс пожартував про знищення Кримського мосту. У Росії вибухнули погрозами. 27 квітня Лінкявічюс опублікував у X (Twitter) жарт про Кримський міст, передають Патріоти України....

"Це має бути не наша ініціатива": Сікорський заявив, що Польща таки може повернути українських чоловіків

неділя, 28 квітень 2024, 14:42

Польща може повернути українських чоловіків призовного віку, якщо буде така ініціатива з боку влади України. Про це сказав міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський в інтерв'ю TVN24, передають Патріоти України. Польський міністр вважає, що у...