"Якщо мусиш в жінок позичати, то який ти чоловік? Брехун і імпотент!": Ляшко прокоментував "квартирне питання" Лещенка (відео)

​​За словами Ляшка, Лещенко купив собі нерухомість "за гроші російських олігархів".​

Скрін відеоГолова Радикальної партії Олег Ляшко прокоментував скандал із нерухомістю народного депутата від БПП Сергія Лещенка. Відео телеканалу "112 Україна" з кулуарів Ради він оприлюднив у своєму Facebook, передають Патріоти України.

"За отримані від російських олігархів гроші купують собі квартири і після цього продовжують строїти с себе целку – це аморально і безвідповідально. Це обман українського суспільства. То в тої дівчини позичив, то в тої… Що це альфонс?

Як правило, чоловіки самі за жінок платять. А якщо ти мусиш в жінок позичати, то який ти чоловік? Брехун і імпотент!", - заявив Ляшко.

"Він же коли працював, він декларував свої заробітки? Там нуль. У звітах до пенсійного фонду прочерки у графі зарплати. Тому що в конвертах отримували гроші за замовні статті. По 20 тисяч доларів за статтю. За так звані антикорупційні розслідування.

А тепер намагаються їх легалізувати. І тепер виявляється, дівчина, з якою місяць тому познайомився, дала 100 тисяч на придбання квартири. Познайомте мене з такою дівчиною", - додав нардеп.

Ляшко також вважає, що реальна боротьба з нелегальними статками посадовців – легалізувати все, що вони вже мають, і сплатити податки. А після цього, якщо витрати і доходи не співпадають, "відривати голови".

Боєприпаси для України: В Чехії відповіли, скільки наразі зібрано коштів на снаряди для ЗСУ і скільки ще прагнуть зібрати цьогоріч

середа, 8 травень 2024, 4:15

До ініціативи Чехії щодо снарядів приєднались вже два десятки країн з Європейського союзу й НАТО. Кошти на близько 500 тисяч артилерійських снарядів для України вже зібрані нині в межах чеської ініціативи. Про це розповів міністр закордонних справ Чехі...

Завітали в гості ATACMS: В окупованому Луганську грандіозна пожежа (відео)

середа, 8 травень 2024, 1:45

Увечері у вівторок, 7 травня серія вибухів пролунала в окупованому Луганську. За попередніми даними там спалахнула нафтобаза. Про це повідомляють у соцмережах та росЗМІ із посиланням на окупаційну владу. . "Декілька вибухів пролунало в Луганську. У мі...