Якщо нова коаліція: Гройсман розповів українцям про свої прем'єрські амбіції (відео)

За словами Гройсмана, головною умовою для того, щоб Кабмін запрацював під його управлінням, є злагоджена робота Ради.

Голова Верховної Ради України Володимир Гройсман заявив, що може взяти на себе відповідальність очолити новий уряд. Відповідний відеозапис з'явився в Facebook на сторінці спікера парламенту, інформують Патріоти України.

За словами Гройсмана, головною умовою для того, щоб Кабмін запрацював під його управлінням, є злагоджена робота Ради.

Спікер заявив, що лідери парламентських фракцій повинні створити: "якісну коаліцію", новий уряд, який зможе "налагодити чіткий діалог з суспільством".

"Якщо буде створена коаліція, яка буде справжньою, а не популістською, коли буде створено уряд, який буде рухатися далі, я зроблю все від себе залежне, щоб ці кроки були успішними .... Думаю, ви знаєте, що на минулому тижні мені запропонували очолити , можливо, новий уряд, якщо він буде створений. Я впевнений, що якби мені дали можливість спиратися на справжню коаліцію, .. якщо дадуть можливість сформувати в уряді ядро тих людей ... які бажають проводити реформи, я можу взяти на себе відповідальність", - сказав Гройсман.

Усім доброго понеділка і вдалого тижня. Традиційно спілкуюся з вами про найважливіше у форматі live.
Опубліковано Volodymyr Groysman 27 березень 2016 р.

Британська розвідка спрогнозувала ймовірні втрати армії РФ в найближчі місяці

субота, 4 травень 2024, 13:41

У найближчі два місяці в російській армії зростуть втрати на війні проти України. Про це йдеться в новому звіті міністерства оборони Великої Британії, передають Патріоти України. Розвідники звернули увагу, що середньодобова кількість втрат росіян убити...

Масована атака "Шахедів" на Харків: У місті спалахнули відразу три пожежі (фото)

субота, 4 травень 2024, 12:59

У ніч на 4 травня російські загарбники здійснили масовану атаку дронів на Харків. За попередніми даними, постраждали чотири особи, серед них – одна дитина. Про це повідомила Державна служба з надзвичайних ситуацій України (ДСНС), передають Патріоти Укр...