Якщо сам не втече: Вже в 2017 році російська еліта вперед ногами винесе Путіна, - депутат Держдуми РФ

Путін своє оточення утримує лише на обіцянках, що скоро в Вашингтон зайде новий глава, і з Росії знімуть санкції.

Ілля Пономарьов. Фото: ipress.ua.

Всім стало зрозуміло, що Росія не може жити в режимі вічних санкцій і тиску США, тому вже через рік російські еліти врегулюють відносини з США і Євросоюзом мирним шляхом, не звертаючи уваги на Володимира Путіна. Про це заявив депутат Держдуми РФ Ілля Пономарьов, єдиний політик, який проголосував проти анексії Кримського півострова Росією, передають Патріоти України з посиланням на Пресу України.

Після виборів президента США, стверджує Пономарьов, почнуться зміни у відносинах Росії і Білого дому. Путін своє оточення утримує лише на обіцянках, що скоро в Вашингтон зайде новий глава, і з Росії знімуть санкції.

Однак, це практично неймовірно, а ось ще 6 років в санкціях Росія може і не протягнути, говорить він. Скоро еліта буде намагатися знайти мирний вихід з ситуації, і тоді режим Путіна обрушиться, вважає Ілля Пономарьов, який став ізгоєм в Росії після критики президента РФ і підтримки курсу на євроінтеграцію України.

Справа не тільки у ЗСУ: Плетенчук пояснив, чому росіяни бояться зараз використовувати Кримський міст

вівторок, 7 травень 2024, 21:02

Росіяни не використовують у повному обсязі Кримський міст для військової логістики, адже бояться, що конструкція може не витримати через пошкодження. Про це заявив начальник Центру стратегічних комунікацій Сил оборони Півдня Дмитро Плетенчук у вівторок...

Необхідне й сучасне рішення: В Україні створили новий окремий рід військ

вівторок, 7 травень 2024, 20:29

Кабінет Міністрів підтримав проєкт указу президента України Володимира Зеленського, напрацьований Міноборони спільно з Генштабом, про створення окремого роду військ в ЗСУ – Сил безпілотних систем. Про це повідомив міністр оборони Рустем Умєров 7 травня...