"Якщо у Путіна і Трампа "дійде до флірту...": Український дипломат про "проросійські" висновки переговорів президентів

Дружні стосунки між США і РФ, якщо і будуть, то триватимуть до першого шахрайства з боку Кремля, тобто, недовго.

Дипломат вважає, що у Путіна і Трампа може дійти до "флірту". Фото: ЖЖ.

Розрахунки Кремля на те, що президент США і президент Росії стануть "спільниками" - "безпідставні фантазії"; "Флірт" Путіна і Трампа, якщо й матиме місце, то триватиме недовго. Таку думку в інтерв'ю хорватському виданню "7Dnevno" висловив Посол України в Хорватії Олександр Левченко, передають Патріоти України.

Дипломат поділився своєю особистою думкою про "проросійські висновки" щодо Путіна і Трампа. "Я б не поспішав з такими підсумками", - сказав він.

Посол зауважив: "Створюється враження, що в Кремлі дійсно розраховують на те, що Володимир Путін і Дональд Трамп стануть двома спільниками, які гарненько поділять світ, а Путін при цьому ще і буде керувати. Це безпідставні фантазії. Президент Трамп піклується в першу чергу про інтереси Америки, а для цього йому Путін взагалі не потрібен - ні як друг, ні, тим більше, як бос. Якщо справа і дійде до якогось флірту, то він триватиме до першого шахрайства з боку Кремля, тобто дуже коротко".

Як державний службовець Левченко додав: "Я можу з упевненістю сказати одне: українська дипломатія зробить все, щоб партнерські відносини зі Сполученими Штатами стали ще сильнішими і щоб Америка і далі нас підтримувала в нашій боротьбі проти російської агресії".

Особлива "гра" Кремля? В ISW пояснили, що стоїть за арештом заступника Шойгу, якого запідозрили в держзраді

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:47

Російська влада заарештувала заступника міністра оборони Тимура Іванова 24 квітня за звинуваченням у отриманні хабаря, хоча інші джерела вказали, що він підозрюється у державній зраді. Арешт топчиновника викликав в інформаційному просторі країни-агресо...

На Росії посадили на 10 років бурята, який "планував вступити в легіон Свобода Росії" (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:58

Astra зазначає, що 26-річного чоловіка затримали в Кемерівський області, коли той "їхав у бік українського кордону". Другий Східний окружний військовий суд в Росії засудив 26-річного жителя Бурятії до 10 років колонії та штрафу 500 тисяч рублів. Чолові...