Якщо в Україні не буде лідера, то станеться не Майдан, а "вибуховий махач" - Савченко

За словами нардепа, Україні потрібне "внутрішнє жорстке контролювання владою народу".

Надія Савченко. Фото:Styler

Якщо Україна найближчим часом не зможе об'єднатися навколо одного лідера, її чекає не новий Майдан, а "вибуховий махач". Про це в інтерв'ю Апострофу розповіла нардеп Надія Савченко, передають Патріоти України.

За її словами, Україні потрібне "внутрішнє жорстке контролювання владою народу".

"Але мається на увазі перехід до іншої влади, до зміни політичної системи. Це може бути зроблено шляхом Піночета, Шарля де Голля, тобто якщо знайдеться такий сильний чоловік, який зможе підняти людей і дійсно щось зробити", - вважає Савченко.

Але, поки що, вважає нардеп, українцям залишається тільки молитися.

"Але вони вже й молитися втомилися. Тому дуже багато войовничих протестних настроїв. Але якщо не буде однієї єдиної людини, яка все це скоординує, то закінчиться все тим, що буде просто велика бійка на всю Україну. Не Майдан, а такий ось "вибуховий махач", - розповіла Савченко.

Передача винищувачів все ближче? Українські військові проходять підготовку до польотів на F-16 у Франції

четвер, 25 квітень 2024, 14:57

Українські пілоти проходять навчання на винищувачах F-16 на південному заході Франції. Проте країна наразі не планує надавати Україні літаки. Про це повідомляє BFM TV, передають Патріоти України. Зазначається, що Франція наразі не планує надавати Украї...

Довелося викликати підсилення: Українські прикордонники вступили в бій з російською ДРГ на Сумщині

четвер, 25 квітень 2024, 14:45

Українські прикордонники зіткнулися у бою з російською диверсійно-розвідувальною групою на Сумщині. Прикордонники виявили ворожу засідку з понад десятком диверсантів на одному з напрямків. Про це повідомили у Держприкордонслужбі. Під час стрілецького б...