Яценюк має піти: Порошенко розказав, кого хоче бачити прем'єром

Після відставки нинішнього глави уряду Кабмін може очолити Гройсман.

Петро Порошенко. Фото: ЖЖПрезидент України Петро Порошенко сподівається, що Володимир Гройсман буде кандидатурою прем'єр-міністра, за якого голосуватимуть у Верховній Раді. Про це президент заявив в інтерв'ю українським телеканала, повідомляють Патріоти України.

"У вівторок ми повинні мати коаліцію, і у мене повинна бути кандидатура прем'єр-міністра. Я очікую, що це буде Гройсман", - заявив Петро Порошенко. Разом з тим, Петро Порошенко заявив про готовність працювати з будь-яким главою уряду, яого затвердить парламентська більшість.

"Сіра зона" збільшилась: Голова ОВА розповів, що відбувається на Харківщині

неділя, 12 травень 2024, 18:14

У Харківській області збільшилась як "сіра зона", так і кількість населених пунктів, де точаться бої. Про це розповів очільник ОВА Олег Синєгубов в ефірі телемарафону в неділю, 12 травня, передають Патріоти України. "Ворог продовжує свої намагання прос...

Окупанти у Красногорівці потрапили в оточення: Російські штурмовики залишились без підвозу боєприпасів та решти необхідного для виживання, - ОСУВ "Хортиця"

неділя, 12 травень 2024, 17:49

У Красногорівці Донецької області росіяни заховалися у залишках вогнетривкого заводу, вони відрізані від постачання боєкомплекту та підтримки бронетехніки. Місто контролюється захисниками 59 окремої механізованої бригади . Про це повідомив у коментарі...