ІД, яку росіяни "перемогли": Путіну пригрозили кривавими терактами під час ЧС-2018 (фото)

Це вже не перший раз, коли терористи погрожують Росії можливими терактами під час світової першості з футболу.
ЧС-2018 у Росії буде не дуже безпечним? Ілюстрація: соцмережі.

Ісламістське терористичне угрупування ІДІЛ попередило російське керівництво про можливі терористичні атаки під час майбутнього чемпіонату світу з футболу, який пройде влітку в Росії, передають Патріоти України.

У соціальній мережі були опубліковані кілька плакатів, на одному з яких зображений президент Російської Федерації Володимир Путін і національна збірна з футболу. На банері написано гасло "Життя або смерть".

На другому опублікованому плакаті зображені форвард каталонської "Барселони" і збірної Аргентини Ліонель Мессі і нападник збірної Бразилії і " ПСЖ " Неймар.

Це не перший раз, коли терористи загрожують Росії можливими терактами під час світової першості з футболу. Раніше представники терористичних організацій публікували плакати, на яких висловлювали свої погрози за дії Росії на території Сирії і підтримку сирійського президента Башара Асада.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...