Єфремов купив у комуніста Кілінкарова крісло мера Луганська: Новий скандальний компромат від Ландика

Сказати, що Петро Симоненко був розлючений - не скзати нічого.

Крісло мера обійшлося Єфремову і його ставленику Кравченку (на фото) у 3 мільйони. Фото:  med.lugansk.ua.

Колишній народний депутат України від фракції "Партії регіонів" Володимир Ландик розповів, як за 3 мільйони доларів комуніст Спиридон Кілінкаров відмовився від перемоги на виборах мера Луганська в 2010 році, пишуть Патріоти України з посиланням на ONLINE.UА.

Володимир Ландик розповів, що Єфремов і його ставленик на посаду луганського градоначальника Кравченко віддали 3 мільйони доларів Спиридону Кілінкарову, щоб той відмовився від перемоги.

І Кілінкаров, посварившись з Петром Симоненком, погодився на цю угоду. Незважаючи на те, що перший суд комуністи виграли, під час апеляції був присланий юрист, який погодився з поразкою.

Також він заявив, що йому пропонували підтримати Сергія Кравченка, на що він відповів категоричною відмовою.

Панічно бояться ЗСУ: Окупанти підтоплюють баржі для захисту залишків суден у Севастопольській бухті (відео)

понеділок, 6 травень 2024, 11:44

На вході в Севастопольську бухту російські військові встановлюють додаткові баржі для захисту від українських морських дронів. Це видно із даних супутникових знімків, передають Патріоти України з посиланням на моніторингову групу "Кримського вітру". Я...

"Ми повинні бути готові": Фінляндія підвищує боєздатність через можливе вторгнення РФ

понеділок, 6 травень 2024, 10:59

Фінляндія успішно перевірила свою здатність керувати військовою економікою і почала зберігати військове обладнання за межами своїх кордонів. Оскільки Гельсінкі готуються до можливого протистояння з дедалі агресивнішою Росією, передають Патріоти Україн...