"Єсаул ДиРи", котрий кинув десь там свого коня, образив Лайму Вайкуле через її заяву про Крим

Газманов вважає, що співачка не поважає предків, які "проливали за Крим російську кров".

Олег Газманов. Фото:Собеседник

"Путінець" Олег Газманов, який неодноразово на окупованому Донбасі розважав концертами сепаратистів, заявив, що Лайма Вайкуле своєю заявою про Крим "наплювала" на почуття тих кримчан, які завжди прагнули в РФ. Про це повідомляють Патріоти України.

Газманов вважає, що співачка не поважає предків, які "проливали за Крим російську кров". Підтримавши агресора Путіна, Газманов заявив, що артистка повела себе негарно.

"Бог їй суддя. Їй, принаймні, Росія все дала", - заявив співак. Газманов наголосив, що Крим є дуже важливим для Росії хоча б тому, що там пролито багато російської крові.

"І нічого б не було, якби так огидно не чинили б з Кримом. Це волевиявлення всього народу повернутися в Росію", - додав заборонений в Україні кремлівський співак.

Як повідомлялося раніше, ажіотаж навколо Лайми Вайкуле почався після того, як співачка заявила, що в окупований Крим з концертом не поїде ні за які гроші.

Джерело: Диалог.UA

"Над нами летить, падло": У ПС показали, як збивали "Шахед " на півдні

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:59

Командувач Повітряних сил Микола Олещук показав бойову роботу протиповітряної оборони по ворожих дронах-камікадзе на півдні країни 29 березня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Цієї ночі воїни Херсонської зенітної ракетної бригади Повітряних Сил...

Хоче влаштувати торг? Шредер заявив, що його дружба з Путіним може допомогти закінчити війну

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:44

Колишній канцлер Німеччини Герхард Шредер вважає, що його давні добрі стосунки з російським диктатором Володимиром Путіним можуть посприяти закінченню війни в Україні. Слова Шредера у четвер, 28 березня, наводить Deutsche Welle, передають Патріоти Укра...