"Європа навіть розмовляти з Росією не хоче", - російський пропагандист обурений резолюцією ПАРЄ на підтримку України

Сергій Марков заявив, що проамериканська Європа лідирує, і для Росії це дуже погана ознака

Фото: Maxpark.com

Російський політолог і пропагандист Сергій Марков звинуватив Раду Європи у жорстокому ставленні до Росії через резолюції на підтримку України. Про це він написав у своєму Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Ще влітку делегація керівництва ПАРЄ приїжджала в Москву і домовилася про компроміси. Але відбулося голосування по резолюції щодо конфлікту на Донбасі, яке показало, що це неможливо. Практично всі запропоновані українською делегацією поправки були прийняті асамблеєю, не дивлячись на їх очевидну жорсткість", - написав він.

Особливе невдоволення Маркова викликало те, що парламентські вибори в окупованому Криму ПАРЄ визнала незаконними. "Все це робить неможливим повернення російської делегації в ПАРЄ. У січні повинно було б відбутися голосування по повноваженням нової російської делегації. Зараз можна припустити, що російська делегація взагалі не з'явиться в Страсбурзі. Це означає, що проамериканська Європа лідирує. І вона не те що компромісу не хоче з Росією. Вона навіть розмовляти з Росією не хоче", - повідомив Марков. Пропагандист закликав Росію посилити свою позицію в ПАРЄ.

Окупанти увійшли в одне із сіл біля Авдіївки, - ЗМІ

п’ятниця, 3 травень 2024, 19:27

Російські окупанти увійшли в село Архангельське в районі Авдіївки, інформують Патріоти України. Як пише BILD, днями російські окупанти здійснили прорив на північний захід від Авдіївки, пройшовши 3 кілометри углиб позицій ЗСУ до селища Очеретине, і відт...

У Харкові судитимуть зрадницю, яка відповідала за "охорону здоров'я" при окупантах

п’ятниця, 3 травень 2024, 19:15

До Червонозаводського районного суду Харкова передали обвинувальний акт щодо 46-річної жительки Куп'янська, яка під час окупації працювала на росіян, передають Патріоти України. Слідчі встановили, що у червні 2022 року жінка влаштувалася начальницею "о...