Ігри з Путіним: Франція тішиться ілюзією уникнути терористичної загрози за допомогою Росії, - експерт

Якщо Франція не позбудеться подібних ілюзій, "в неї" увійде "русский мир".

"Теракти у Франції вигідні Росії" - писала преса. Франція, на жаль, про це забула. Фото: focus.uaАналітик Інституту євроатлантичного співробітництва Володимир Горбач заявив, що французькі депутати хочуть зняти з Росії санкції, тому що побоюються зростання терористичної загрози в своїй країні, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Якщо намагатися зрозуміти французьку сторону, варто враховувати, що ця країна вже досить давно знаходиться під терористичною загрозою. Також Франція чекає початку Чемпіонату Європи з футболу, де ризик цих терористичних актів тільки зростає. Тому нічого немає дивного в тому, що французькі політики намагаються будь-якими способами уникнути терористичної загрози", - сказав він.

Експерт вважає, що Росія причетна до терактів, які влаштовують різні організації.

"Будь-які терористичні акти будь-яких терористичних організацій все одно відбуваються при обізнаності або під контролем спецслужб деяких держав. Можливо, навіть перш за все - російських. Я не кажу, що тільки цим керуються французькі політики. Вони ще й мають деякі ілюзії, що разом із росіянами вони можуть долати терористичну загрозу більш ефективно, ніж без Росії", - сказав Горбач.

Верхня палата парламенту Франції (Сенат) підтримала звернення до уряду країни з проханням поступово згорнути економічні санкції проти РФ.

Вражаючий результат царювання Путіна: В Підмосков'ї розширять головне військове кладовище Росії - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 2:35

При відкритті меморіалу 2013 року планувалось, що первісної території під 40 тисяч поховань вистачить на наступні 200 років. Проте тепер усвідомили потребу екстреного розширення. При тому, що елітарного поховання удостоюють тут далеко не всіх "героїв СВО"

Словаччина призупинила пропуск вантажівок з території України

субота, 4 травень 2024, 23:16

Словаччина тимчасово призупинила оформлення та пропуск великогабаритних транспортних засобів з України через поломку сканера в пункті пропуску Вишнє Нємецьке. Про це у суботу, 4 травня, повідомили в державній митній службі, передають Патріоти України. ...