Його команда: Трамп запропонував посаду міністра армії мільярдерові-трейдеру

Вінсент Віола з родини італійських емігрантів закінчив військову академію Вест-пойнт, а пізніше - юридичний факультет Нью-йоркського університету. Після навчання пішов у біржову торгівлю, де заробив мільярдні статки.

Вінсент Віола. Фото:Фокус

Обраний президент США Дональд Трамп запропонував посаду міністра армії засновнику та главі трейдингової компанії Virtu Financial Вінсенту Віолі - мільярдеру, який отримав військову освіту. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Русскую службу ВВС.

У заяві перехідного штабу Трампа наголошується, що Віола є "живим втіленням американської мрії": він виріс у родині італійських емігрантів, його батько був водієм вантажівки, в 1977 році Віола закінчив військову академію Вест-пойнт, а пізніше - юридичний факультет Нью-йоркського університету.

Після навчання Віола пішов у біржову торгівлю, де заробив мільярдні статки. Після терактів 11 вересня Віола взяв участь в організації в академії Вест-пойнт антитерористичного центру.

Він також є власником клубу НХЛ "Флорида Пантерс".

Пост міністра армії - громадянська посада в міністерстві оборони США, яку наразі обіймає Ерік Феннінг. Міністр армії підпорядковується главі Пентагону.

Як відомо, раніше Дональд Трамп висунув на пост глави Пентагону генерала Джеймса Меттіса, відомого під прізвиськом "Скажений Пес".

Російські гелікоптери з мисливців перетворились на здобич: На морські дрони ГУР Magura встановили зенітні ракети (фотофакти)

вівторок, 7 травень 2024, 7:57

Росіяни стверджують, що їхній Ми-8, котрий відзняв модернізований морський дрон, зміг уйти від ракетного удару. Якщо навіть так, він не зміг перешкодити успішній атаці на судно ЧФ ВМС РФ. На кадрах з російських ЗМІ видно, що морський безпілотник Magura...

"Диму без вогню не буває": Путін був на межі життя та смерті, - оккультист

вівторок, 7 травень 2024, 7:22

Чутки про смерть диктатора РФ Володимира Путіна не відповідають дійсності. Однак восени 2023 року, коли вони вибухнули, глава Росії справді мав критичний момент. Про це розповів відомий російський окультист та філософ Андрій Космач в інтерв'ю блогеру М...