Його "внесок" в перемогу над Росією: Віктор Янукович оплатить 10 танків “Оплот” для ЗСУ

Конфісковані кошти екс-президента-втікача підуть на купівлю озброєння та військової техніки, виробництво боєприпасів, будівництво житла для військовослужбовців тощо.

Танк "Оплот". Фото:http://proukraine.at.ua300 млн грн з фонду конфіскованих коштів колишнього президента Віктора Януковича підуть на купівлю для ЗСУ 10 танків “Оплот”. Про це йдеться в указі президента Петра Порошенка №183/2017, опублікованому на офіційному сайті глави держави, передають Патріоти України.

Також із конфіскованих коштів передбачені на купівлю озброєння та військової техніки – 1 млрд грн, купівлю та виробництво боєприпасів – 1 400,0 млн грн, будівництво житла для військовослужбовців – 1 млрд грн, сучасне озброєння та військову техніку – 600 млн грн.

Раніше інформацію про закупівлю перших 10 бойових машин БМ “Оплот” для потреб Збройних сил озвучив секретар РНБО Олександр Турчинов. Про це сказав під час відвідування заводу імені Малишева у Харкові.

"Намагаємося робити те, що треба": Комбриг назвав цілі росіян на Бахмутському напрямку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:30

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр", полковник ЗСУ Павло Паліса розповів в інтерв'ю "Суспільному", що на околицях Бахмута противник намагається наростити зусилля в смузі оборони бригади й також по сусідах - з метою прорвати оборон...

"Влаштували бавовну": ГУР знищило у Москві гелікоптер Ка-32, який належав Міноборони Росії

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:17

Воїни ГУР знищили російський вертоліт Ка-32 на аеродромі "Остаф'єво" в Москві. Окупанти використовували його для забезпечення логістичних потреб та евакуаційних операцій своєї армії. Про це повідомили джерела OBOZ.UA. Відомо, що багатоцільовий гвинтокр...