Ірина Геращенко відповіла Ляшку: "Всі знають, що я можу літати на мітлі так, що дрони перелякають насмерть"

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко назвав першого віце-спікера парламенту Ірину Геращенко "конотопською відьмою".

Геращенко сфотографувалась зі змією і налила яду Ляшку. Фото: Фейсбук.

Перша віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко опублікувала в Facebook свою фотографію з висунутим язиком і статуєю змії. Вона зазначила, що це відповідь "головному радикалу країни", який нібито назвав її відьмою, пишуть Патріоти України.

"Тут подруги кажуть, що ненависник 45-тирічних жінок головний радикал країни в красивій і модній сорочці в клєточку назвав мене відьмою, друзі. Що ж, образ відьми вельми симпатичний 45- річним українським жінкам): краще бути відьмочкою, аніж дурною Барбі або Матрьошкою): мені подобається. І всі знають, що я можу політати на мітлі так, що дрони перелякають насмерть):, - написала Геращенко.

Напередодні Ляшко в кулуарах парламенту назвав першого віце-спікера "конотопською відьмою".

"Зверніть увагу, поки літав коптер, у них не було голосів в залі, як тільки прибрали дрон, відразу 260 голосів за протягування антинародних законів. До речі, шикарна ідея. Треба будь-яким способом перешкодити кнопкодавства. І Геращенко, як не в собі, як конотопська відьма кричить, ледь не вискакує з сукні, що хтось там порушує регламент", - сказав Ляшко.

Крім того, Ляшко 14 липня дійсно з'явився в Раді в картатій сорочці від Burberry.

"Загроза для життя й здоров'я": В угрупованні військ Хортиця розповіли про причини відходу з Бердичів

понеділок, 29 квітень 2024, 20:14

Сили оборони відійшли з Бердичів, Семенівки та Новомихайлівки на більш підготовлені та захищені позиції, щоб уберегти особовий склад. Про це повідомив спікер ОСУВ Хортиця Назар Волошин у коментарі "Донбас Реалії", передають Патріоти України. За його сл...

Ворог підтягує сили: ЗСУ стабілізували ситуацію в районі Часового Яру, але є "але", - співзасновник DeepState Погорілий

понеділок, 29 квітень 2024, 19:43

Роман Погорілий, співзасновник DeepState прокоментував ситуацію в районі Часового Яру на Бахмутському напрямку. Про це він повідомив у етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Ворог намагається використати будь-яку можливість, щоб просу...