Йшов третій рік війни: Дохід "смотрящих" на блокпостах став обчислюватися мільйонами

Скандальний прокурор АТО Констянтин Кулик оприлюднив шокуючі факти.

Прокурор АТО Костянтин Кулик "зливає" факти про контрабанду на блокпостах. Фото: lb.ua.

Військовий прокурор АТО Костянтин Кулик розкрив шокуючі факти про незаконний заробіток українських військових на блокпостах в Донбасі. Масштаби корупції в рядах ЗСУ вражають - йдеться про мільйони, повідомляють Патріоти України з посиланням на Wikilex.

За даними Кулика, командир підрозділу, який контролює кілька блокпостів, може "заробити" на контрабанді до мільйона гривень в місяць. Місцеві підприємці пропонують нечесним військовим за цю суму пропускати без особливого ризику до 20 дозволених 10-20-тонних вантажівок за раз.

При цьому зарплата військовослужбовця становить до 8 тисяч гривень. Проте серед ВСУ є бригади, які принципово чесно виконують свій обов'язок, підсумував прокурор.

Готує наступника? Кадиров призначив свого 16-річного сина куратором школи спецназу в Чечні

понеділок, 29 квітень 2024, 17:56

Голова російського регіону Чечні Рамзан Кадиров призначив свого 16-річного сина Адама куратором Російського університету спецназу (РУС) імені Володимира Путіна у Гудермесі. Про це він написав ввечері 28 квітня у своєму телеграмі, передають Патріоти Укр...

Запорука успіху: Зеленський назвав три пункти, від яких залежить потужність армії

понеділок, 29 квітень 2024, 17:48

Наразі є три головних пункти від яких залежать потужність Сил оборони, перехоплення ініціативи над ворогом, а також розгортання наступальних дій, передають Патріоти України. Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна з посиланням на президента Володими...