Істерика на російські гроші: "Друзі Путіна" та неофашисти в Європарламенті наполягають не давати безвіз Україні, - ЗМІ

Проросійські політики розповідають присутнім про "застосування тортур" та "придушення свободи слова" в Україні.

Беатрікс фон Сторх. Фото: inforeactor.ru.

Під час дебатів в Європейському парламенті щодо скасування візового режиму для громадян України представники праворадикальних фракцій виступили проти схвалення даного рішення. Про це повідомляє кореспондент "Європейської правди", передають Патріоти України.

"В Україні президент - олігарх з панамських документів. У них немає свободи слова, журналісти, які критикують президента, переслідуються" - заявила Беатрікс Фон Сторх, представниця німецької партії "Альтернатива для Німеччини".

В ЄС дану партію вважають фінансованою з Росії. "Я категорично проти, бо я проти Шенгену, – підтримав його Жиль Лебертон, представник французької партії "Національний фронт" – український президент Порошенко застосовує тортури проти всіх, хто підозрюється у сепаратизмі. Вони (українська влада) діють категорично проти європейських правил".

Як відомо, "Національний фронт" офіційно отримав кредит на розвиток партії від російських банків, а лідера даної партії Марін Ле Пен вважають одним з найбільш проросійських політиків в ЄС. "Колеги, ми щойно прослухали виступи агентів Путіна в європейському парламенті", - заявила під оплески колег Анна-Марія Корацца-Більдт, яка взяла слово після Лебертона.

Також категорично проти українського безвізу висловився грецький депутат Елефтеріос Синадінос. "В Україні був скинутий президент Янукович, і зараз при владі фашисти, які прийшли через переворот. Як ви можете надавати безвіз країні, в якій немає демократії", - запитав він.

Примітно, що Синадіноса самого вважають представником фашистського руху – він обраний в ЄП від неофашистської партії "Золота зоря" і є позафракційним, оскільки навіть праворадикальні групи в ЄС відмовилися приймати до своїх лав представників даної партії.

Як повідомлялося, в Європарламенті після хибного повідомлення про пожежу та неочікуваної перерви почалися дебати про скасування віз для України. Голосування очікується в четвер. Представники всіх фракцій, окрім радикалів, закликають колег проголосувати "за" та кажуть що безвіз підтвердить "європейський шлях України".

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...