Історичний момент: "Свобода", ПС і "Нацкорпус" підписали спільний маніфест

Націоналісти обіцяють запровадити процедуру імпічменту президента й відкликання депутатів, увести виборність суддів і місцевих чиновників.

Підписання маніфесту. Фото: прес-служба ВО "Свобода".

Партії "Свобода", "Національний корпус" (колишній "Азов") і "Правий сектор" об’єднуються для досягнення політичних цілей. Про це сказали журналістам лідер "Свободи" Олег Тягнибок, лідер ПС Андрій Тарасенко й лідер НК Андрій Білецький, передають Патріоти України із посиланням на Українську правду.

Вони підписали документ про об'єднання за назвою "Національний маніфест". "Завтра, коли влада буде належати українським націоналістам, ми реалізуємо цей маніфест", – заявив Тягнибок.

За його словами, партії будуть не просто координувати зусилля, а й спільно досягати цілей. "Це історичний момент. Ми не просто координуємося, а об'єднуємо свої зусилля", – сказав лідер "Свободи".

Білецький заявив, що маніфест не є програмою жодної партії. "Це документ, із яким ми починаємо свій хрестовий похід проти цієї влади", – сказав він. У маніфесті зазначено, що Україна повинна направити зусилля на створення Балто-Чорноморського Союзу, повернути ядерний статус, розірвати дипломатичні відносини з Росією, дозволити громадянам володіти вогнепальною зброєю.

Крім того, партії збираються культивувати в Україні традиційні цінності, посилити кримінальну відповідальність за корупцію, вести ефективну боротьбу з нелегальною міграцією, створити єдину помісну церкву із центром у Києві.

Націоналісти також обіцяють запровадити процедуру імпічменту президента й відкликання депутатів, увести виборність суддів і місцевих чиновників. Лідери "Свободи", "Національного корпусу" та "Правого сектору" підписали "Національний маніфест" у Будинку вчителя у Києві.

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...